VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Toegangscontrole

Toegangscontrole is letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot een pand of terrein of een specifiek gedeelte van een pand of terrein. Toegangscontrole biedt extra veiligheid omdat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden.

TOEGANGSCONTROLE VOLGENS UW WENSEN

Het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem is een belangrijke beslissing voor bedrijven. Het systeem moet aan uw wensen voldoen, gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar zijn. 

Toegangscontrole kan worden toegepast op één of meerdere deuren. U kunt gebruik maken van een pas, telefoon of tag waar u verschillende bevoegdheden aan kunt toekennen. Bij verlies, diefstal of vertrek van een medewerker kan de pas, telefoon of tag gemakkelijk worden geblokkeerd of gewijzigd. SBA Beveiliging beschikt over de nieuwste technologieën en systemen op het gebied van toegangscontrole. Wij helpen u graag bij het vinden van een systeem dat binnen uw budget past.


U bepaalt wie, wanneer en waar toegang heeft tot uw woning of bedrijf.


Flexibele en schaalbare toegangscontrole oplossingen 
Toegangscontrole systemen van Salto bieden flexibele en schaalbare cloud-based en server-based oplossingen die eenvoudig nieuwe locaties, waar ook ter wereld, kunnen toevoegen. Geschikt voor elk toegangspunt. De oplossingen van Salto zijn voordelig te installeren en toekomstbestendig, ontworpen om te integreren met andere systemen en worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van gecertificeerde installateurs. 

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van toegangscontrole?
Neem dan snel contact met ons op.

INTELLIGENTE TOEGANG ZONDER SLEUTELS x


Wilt u afscheid nemen van fysieke sleutels? Dan is het tijd om te beginnen met de toegangscontrole van Salto!

De intelligente toegangscontrole van Salto biedt u betere beveiliging en veiligheid, evenals gemakkelijk beheer zonder sleutels. Beveiliging is van groot belang voor eigenaren, gebruikers en bezoekers van commerciële, openbare, industriële en infrastructurele faciliteiten.

show more

Moderne toegangscontrolesystemen moeten geschikt zijn voor grote aantallen en verschillende soorten personen die de faciliteit soms 24/7, in- en uitgaan en verschillende toegangsrechten hebben zoals werknemers, bezoekers, leveranciers, bezorgers en klanten.

Traditionele mechanische sluitsystemen zijn niet geschikt voor deze complexe behoeften. Om aan deze behoeften te voldoen, biedt Salto elektronische toegangscontrolesystemen die zijn afgestemd op individuele behoeften en die een hoog en breed beveiligingsniveau bieden, evenals flexibiliteit, eenvoudig beheer en kostenoptimalisatie voor bedrijven van elke omvang.

Met de toegangscontrole van Salto verbetert u de beveiliging en veiligheid van uw personeel, gebruikers en bezoekers en krijgt u 24/7 inzicht in activiteiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over verloren of gekopieerde sleutels en het vervangen van sloten is niet langer kostbaar. Bepaal in realtime en op individueel niveau wie wanneer en waartoe toegang heeft en geef personeel en bezorgdiensten op afstand tijdgebonden toegangsrechten. Ontvang rapportages over toegangsactiviteiten of een melding bij indringers of toegang na sluitingstijd, zodat u zichzelf kunt beschermen tegen diefstal, vandalisme, sabotage of bedrijfsspionage. Met de mogelijkheid om direct toegangsrechten en tijdschema’s te wijzigen, en toegangsrechten van vertrekkende medewerkers of huurders onmiddellijk in te trekken, waarborgt u te allen tijde de beveiliging van uw faciliteit.

show less

OPEN DE DEUR MET UW
SMARTPHONE


Voor ondernemingen of een woonomgeving met verschillende percelen kunnen wij het elektronisch sluitsysteem van Salto leveren waarbij gebruik gemaakt wordt van uw smartphone als sleutel. Uw smartphone heeft toegangsrechten om deuren te bedienen en is tevens codeerstation.

De sleutel wordt online verstrekt, wereldwijd en binnen een paar seconden. Waar u zich ook bevindt, u bewaart altijd het overzicht over uw sluitsystemen.

show more

U kunt u op elk gewenst moment controleren wie naar binnen en buiten is gegaan. Ook is het mogelijk toegangsrechten te verstrekken en te wijzigen. Dit is vooral erg praktisch wanneer u snel moet reageren op onverwachte gebeurtenissen. Met de bijbehorende App bewaart u het overzicht over de verleende toegangsrechten.

show less

VOORDELEN EFFICIËNT TOEGANGSBEHEER


Met de toegangscontrole oplossingen van Salto kunt u de beveiligingsprocessen van uw locatie of gebouw optimaliseren en operationele kosten verlagen. Door efficiënter toegangsbeheer bespaart u tijd en hoeft u geen fysieke sleutels meer te kopen of sloten te vervangen.

Het installeren van Salto kost een fractie van de tijd die nodig is voor een traditioneel bekabeld systeem, waardoor u tijd en geld bespaart.

show more

De modulaire ontwerp- en toekomstbestendige techniek zijn op groei en veranderende regelgeving berekend, zodat uw systeem ook in de toekomst steeds aan de regels voldoet. Het kan worden geïntegreerd met gebouwbeheersystemen, beveiligingssystemen en platformen voor vastgoedbeheer, waaronder platformen voor inbraakdetectie, camera- en videobewaking, brandalarm, klimaatbeheersingssystemen en gebouwbeheersystemen. Met het wereldwijde netwerk van getrainde en gecertificeerde installateurs is ondersteuning altijd beschikbaar.

show less