VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Toegangscontrole

Toegangscontrole is letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot een pand of terrein of een specifiek gedeelte van een pand of terrein. Toegangscontrole biedt extra veiligheid omdat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden.

TOEGANGSCONTROLE VOLGENS UW WENSEN

Het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem is voor bedrijven een belangrijke en ingrijpende beslissing. Het toegangscontrolesysteem moet aan uw wensenpakket voldoen, gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar zijn.

Toegangscontrole is toepasbaar op één of vele deuren. Er kan gebruik gemaakt worden van een pas, key of tag waar diverse bevoegdheden aan kunnen worden gegeven. Bij verlies, diefstal of vertrek van een medewerker kan de pas, key of tag gemakkelijk worden geblokkeerd of gewijzigd. SBA Beveiliging beschikt over de nieuwste technieken en systemen op het gebied van toegangscontrole. Graag kijken wij samen met u naar een systeem dat binnen het beschikbare budget past.


U bepaalt wie, wanneer en waar toegang heeft tot uw woning of bedrijf.


GRONDDETECTIE
Naast een toegangscontrolesysteem kan ook onzichtbare gronddetectie een rol spelen bij de beveiliging van uw perceel. Gronddetectie ligt als een gesloten beveiligingslus op het perceel. Om bij het perceel te komen moet men de ondergronds aangebrachte detectielus kruisen. Door de combinatie van drukdifferentiatie en intelligente technologie wordt een ongewenste bezoeker opgemerkt waarna melding plaatsvindt naar de inbraakcentrale, het camerasysteem en/of de meldkamer. Wanneer het alarmsysteem niet is ingeschakeld, waarschuwt het gronddetectiesysteem op het moment dat niet gewenst bezoek zich op het terrein begeeft.

Omdat gronddetectie ondergronds wordt aangebracht is het ongevoelig voor weersinvloeden, atmosferische storingen en is het niet te saboteren. Gronddetectie kan onder vrijwel alle bodemsoorten worden aangebracht. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met geparkeerde auto’s of andere objecten op het terrein.

RECEPTIEDIENSTEN, SLUIT- EN OPENINGSRONDES
Op het moment dat alle medewerkers van uw onderneming het bedrijfspand hebben verlaten, kan het voorkomen dat men vergeten is de ramen en deuren te sluiten of het inbraakalarm in te schakelen. De problemen die hierdoor kunnen ontstaan kunt u voorkomen door het laten uitvoeren van een sluitronde. Ook receptiediensten of een openingsronde behoren tot de mogelijkheden.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van toegangscontrole?
Neem dan snel contact met ons op.

GRONDDETECTIE
x


Met gronddetectie kunt u de volledige omtrek van een bedrijfsterrein of privéwoning beveiligen tegen ongewenste indringers. Door een geheel onderhoudsvrije aaneenschakeling van seismische sensoren detecteert het ondergrondse systeem de drukgolven die door lopende personen worden opgewekt. Gronddetectie is niet gevoelig voor weersinvloeden en vrijwel onmogelijk te lokaliseren of te saboteren. Ook in heuvelachtige gebieden kan gronddetectie worden aangelegd.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor het aanbrengen van gronddetectie.

OPEN DE DEUR MET UW
SMARTPHONE


Voor ondernemingen of een woonomgeving met verschillende percelen kunnen wij een elektronisch sluitsysteem leveren waarbij gebruik gemaakt wordt van uw smartphone als sleutel. Uw smartphone heeft toegangsrechten om deuren te bedienen en is tevens codeerstation.

De sleutel wordt online verstrekt, wereldwijd en binnen een paar seconden. Waar u zich ook bevindt, u bewaart altijd het overzicht over uw sluitsystemen. U kunt u op elk gewenst moment controleren wie naar binnen en buiten is gegaan. Ook is het mogelijk toegangsrechten te verstrekken en te wijzigen. Dit is vooral erg praktisch wanneer u snel moet reageren op onverwachte gebeurtenissen. Met de bijbehorende App bewaart u het overzicht over de verleende toegangsrechten.

WILT U HOREN EN ZIEN WIE ER VOOR DE DEUR STAAT?


Vindt u het prettig om vooraf te weten wie er voor de deur staat? Met een intercomsysteem kunt u zelf bepalen wie u binnen laat en voorkomt u dat personen met kwade bedoelingen uw huis of bedrijf binnenkomen.

Toepassing
Intercomsystemen worden vaak toegepast bij toegangen waar u geen direct zicht op heeft. Doordat bezoekers zich vooraf moeten melden, kunt u zelf bepalen wie u toegang wilt verlenen.

show more

Mogelijkheden
Intercomsystemen kunnen worden bediend vanaf een vaste plaats van bevestiging maar ook is het mogelijk de intercom te bedienen via een smartphone of tablet. Naast verlenen van toegang zijn er meer toepassingsmogelijkheden, zoals het automatisch aan laten gaan van de verlichting rondom de intercom en het laten maken van een foto van de persoon die voor de deur staat. De gemaakte foto wordt opgeslagen in het geheugen zodat u kunt zien wie er aan huis is geweest.

Naast een audio-intercomsysteem waarmee u alleen de stem van de bezoeker kunt controleren, kunt u ook kiezen voor een video-intercomsysteem. Met video-intercom kunt u zien, horen, spreken én toegang verlenen tot uw woning, bedrijf of terrein.

show less