VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Kluizen

Uw kostbare bezittingen verdienen optimale bescherming tegen inbraak en brand. Zowel voor privébeveiliging als voor de moderne beveiligingsplanning van bedrijven is de juiste kluis te vinden.

Bent u op zoek naar een sleutelkluis, een klein kluisje voor in de slaapkamer, een kluis voor het beschermen van uw digitale media of zoek u een groter formaat brandkast of archiefkast? Wij kunnen u over alle soorten kluizen en safes adviseren en deze leveren en plaatsen.

Uw kostbare bezittingen optimaal beschermen.


Het veilig opbergen van waardevolle goederen is een belangrijk onderdeel van het beveiligingsplan. De keuze van het juiste type kluis is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De adviseurs van SBA Beveiliging helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Een optimale waardeberging kan uw inbraakrisicoklasse positief beïnvloeden. Het investeren in een kluis kan resulteren in een lagere risicoklasse waardoor u minder hoeft te investeren in bouwkundige en elektronische maatregelen.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van kluizen?
Neem dan snel contact met ons op.

BESCHERM UW KOSTBAARHEDEN


Een optimale bescherming van onvervangbare of belangrijke zaken zoals sieraden, geld en documenten kunt u realiseren door de aanschaf van een privékluis. Er zijn diverse soorten kluizen leverbaar, zodat uw keuze kan worden afgestemd op de waardevolle zaken die u te beschermen heeft tegen externe factoren als inbraak of brand. Kluizen worden niet alleen door personen met een groot vermogen aangeschaft. Er zijn steeds meer particulieren die hun waardevolle bezittingen willen beschermen en daarvoor een kluis aanschaffen.

show more

Waarmee moet rekening gehouden worden bij de aanschaf van een kluis? Allereerst is het belangrijk om te bepalen of de kluis de inhoud dient te beschermen tegen inbraak, brand of een combinatie daarvan. Afhankelijk van de behoefte aan opbergruimte heeft u de keuze uit diverse afmetingen en indelingen.

Wilt u een kluis met een veiligheidsslot of geeft u de voorkeur aan een elektronisch cijfercombinatieslot? Het is belangrijk de kluis te verankeren. Dit kan op diverse manieren en is mede afhankelijk van de soort wand of vloer of een eis van de verzekeraar. Kluizen kunnen verankerd worden in de vloer of aan de wand, uiteraard afhankelijk van de afmetingen en zwaarte van de kluis. De verzekeraar kan mogelijk bepaalde eisen stellen aan de normen van de kluis. Kluizen zijn dan ook voorzien van een indicatie waardeberging gekoppeld aan de hoeveel contant geld of het bedrag aan kostbaarheden.

show less

BRANDWERENDE ARCHIEFKLUIZEN


Een brand- en inbraakwerende kluis is gebouwd om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van brand, maar is tevens de laatste barrière tussen de inbreker en uw waardevolle zaken.

show more

Zo is gevoelige en vertrouwelijke informatie nog veiliger opgeborgen. Afhankelijk van de hoeveelheid op te bergen documenten of goederen zijn de kluizen leverbaar in diverse afmetingen en indelingen. Zo kan gekozen worden voor uittrekbare hangmappensystemen, een afsluitbaar binnenvak of extra systeemlegborden.

Onze kluizen zijn gecertificeerd door ECB-S, dé toonaangevende Europese certificeringsinstantie voor brand- en inbraakwerende kluizen. Voor elke toepassing kunnen wij de passende archiefkluis leveren. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze!

show less

DATASAFE


Speciaal voor de opslag van gevoelige informatiedragers zoals externe harddisks, USB sticks of van fotografisch materiaal is een complete serie datasafes ontwikkeld. Een brandwerende datasafe is zo geconstrueerd dat de inwendige temperatuur ook bij langdurige blootstelling aan brand ruim beneden de kritische grens van 55˚C blijft. 

show more

Daarnaast is de inhoud van de kluis door een aantal ingenieuze barrières en afdichtingen ook uitstekend beschermd tegen gassen, damp en (blus)water die tijdens brand voorkomen. Magnetisme heeft geen invloed op de informatiedrager.

Afhankelijk van het type kluis kan de brandwerendheid 60 tot 120 minuten bescherming bieden. Tevens bieden de kluizen gecertificeerde inbraakwerendheid volgens EN 1143- 1 Grade II. Datasafes kunnen volledig naar wens worden ingericht met verschillende accessoires en zijn in diverse afmetingen leverbaar.

show less