VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Bouwkundige beveiliging

De noodzaak van goede bouwkundige beveiliging laat zich raden: goed hang- en sluitwerk werpt voor inbrekers barricades op om een raam of deur open te breken. De bouwkundige buitenschil van een object vormt de eerste barrière.

Het kan wenselijk zijn om kwetsbare gevelelementen te voorzien van bijvoorbeeld (stalen) rolluiken of inbraakwerend glas. Met welk vraagstuk u ook zit, de medewerkers van SBA Beveiliging adviseren u graag. Met onze jarenlange ervaring in zowel advies als montage en onze grote kennis over bouwkundige beveiliging weten wij precies wat u nodig heeft.

SBA Beveiliging is een BORG bouwkundige installateur waardoor u de zekerheid heeft dat de aangeboden maatregelen en voorzieningen conform de huidige normen en eisen zijn.


Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, maar door ramen en deuren te voorzien van goed hang- en sluitwerk.


GROTERE WAARDE, GROTER RISICO
In de hogere risicocategorieën dienen extra maatregelen getroffen te worden ten behoeve van de inbraakbeperking via beglazing, gevels en daken. In openbaar toegankelijke gebouwen en in gebouwen waar gevoelige informatie aanwezig is, zal een juiste risicoanalyse gemaakt moeten worden. Gevoelige informatie en attractieve zaken kunnen ondergebracht worden in een inbraakwerend compartiment waardoor een fysieke barrière ontstaat. Door een elektronisch alarmsysteem op de juiste wijze te combineren met bouwkundige voorzieningen realiseert u een optimale beveiliging.

Wij maken graag een afspraak ter plekke of op ons kantoor om uw optimale beveiliging te bespreken.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van bouwkundige beveiliging?

Neem dan snel contact met ons op.

WIE HEEFT WANNEER EN WAAR TOEGANG TOT UW WONING OF BEDRIJF


Dit kan probleemloos vastgelegd worden door het gebruik van elektronische sluitsystemen. Met verschillende identificatiemedia, waarbij gekozen kan worden uit een kaart, sleutelhanger of combisleutel, kan de betreffende persoon zich bij de deur identificeren.

show more

Toegangsrechten kunnen flexibel uitgegeven en ingetrokken worden. Hierdoor wordt het overzicht eenvoudig gehouden. Daarnaast is het elektronische sluitsysteem flexibel en geschikt voor elk veiligheidsniveau. Het sluitsysteem wordt beheerd door gratis lokaal geïnstalleerde software waardoor alle data en informatie in eigen beheer blijven. Met een encoder worden alle identificatiemedia elektronisch versleuteld.

Verloren of gestolen identificatiemedia kunnen eenvoudig en snel geblokkeerd of vervangen worden, waardoor het vervangen van profielcilinders tot het verleden behoort. Elektronische sluitsystemen zijn de professionele oplossing voor complexe organisatorische veiligheidsproblemen voor zowel particulieren, kleine projecten met weinig deuren, als voor grote complexe gebouwen.

show less

UW SMARTPHONE
ALS SLEUTEL
X


Voor ondernemingen of een woonomgeving met verschillende percelen kunnen wij een elektronisch sluitsysteem leveren waarbij gebruik gemaakt wordt van uw smartphone als sleutel. Uw smartphone heeft toegangsrechten om deuren te bedienen en is tevens codeerstation.

show more

De sleutel wordt online verstrekt, wereldwijd en binnen een paar seconden. Waar u zich ook bevindt, u bewaart altijd het overzicht over uw sluitsystemen. U kunt u op elk gewenst moment controleren wie naar binnen en buiten is gegaan. Ook is het mogelijk toegangsrechten te verstrekken en te wijzigen. Dit is vooral erg praktisch wanneer u snel moet reageren op onverwachte gebeurtenissen. Met de bijbehorende App bewaart u het overzicht over de verleende toegangsrechten.

show less

MAATREGEL TEGEN INBRAAKMETHODE CILINDERTREKKEN IN BOUWBESLUIT


Cilindertrekken is een veel toegepaste inbraakmethode. Sinds 1 januari 2016 moeten nieuw te bouwen woningen een voorziening tegen cilindertrekken hebben. Zo zijn bewoners van een nieuwbouwwoning in de toekomst beter beschermd tegen deze veel voorkomende inbraakmethode.

show more


Om tot deze wijziging in het Bouwbesluit te komen, hebben partijen zoals de Normcommissie NEN 5096, de NEN, het CCV, brancheorganisaties, de ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie, de krachten gebundeld.

Bij cilindertrekken wordt de cilinder of de kern van de cilinder uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten. Hierdoor breekt de cilinder af en kan een inbreker binnen 30 seconden binnen zijn. Om dit tegen te gaan, kunt u veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging SKG**® of SKG***® laten monteren of de huidige cilinder laten vervangen door een cilinder SKG ***®.

Cilindertrekbeveiliging is een eis voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor zowel nieuwbouw (1 augustus 2011) als voor bestaande bouw (1 april 2014). Om in het bezit te komen van dit keurmerk moet de cilindertrekbeveiliging toegepast worden op alle van buitenaf bereikbare deuren die toegang geven tot de woning. Dit geldt ook voor deuren en garages als deze een doorgang naar de woning hebben. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundige beveiliging weten wij precies op welke wijze en met welke sloten uw woning optimaal beveiligd is.

Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor advies en/of het maken van een offerte.

show less