VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Bouwkundige beveiliging

De noodzaak van goede bouwkundige beveiliging laat zich raden: goed hang- en sluitwerk werpt voor inbrekers barricades op om een raam of deur open te breken. De bouwkundige buitenschil van een object vormt de eerste barrière.

Het kan wenselijk zijn om kwetsbare gevelelementen te voorzien van bijvoorbeeld (stalen) rolluiken of inbraakwerend glas. Met welk vraagstuk u ook zit, de medewerkers van SBA Beveiliging adviseren u graag. Met onze jarenlange ervaring in zowel advies als montage en onze grote kennis over bouwkundige beveiliging weten wij precies wat u nodig heeft.

SBA Beveiliging is een BORG bouwkundige installateur waardoor u de zekerheid heeft dat de aangeboden maatregelen en voorzieningen conform de huidige normen en eisen zijn.


Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, maar door ramen en deuren te voorzien van goed hang- en sluitwerk.


GROTERE WAARDE, GROTER RISICO
In de hogere risicocategorieën dienen extra maatregelen getroffen te worden ten behoeve van de inbraakbeperking via beglazing, gevels en daken. In openbaar toegankelijke gebouwen en in gebouwen waar gevoelige informatie aanwezig is, zal een juiste risicoanalyse gemaakt moeten worden. Gevoelige informatie en attractieve zaken kunnen ondergebracht worden in een inbraakwerend compartiment waardoor een fysieke barrière ontstaat. Door een elektronisch alarmsysteem op de juiste wijze te combineren met bouwkundige voorzieningen realiseert u een optimale beveiliging.

Wij maken graag een afspraak ter plekke of op ons kantoor om uw optimale beveiliging te bespreken.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van bouwkundige beveiliging?

Neem dan snel contact met ons op.

MOBIEL TOEGANGSBEHEER


Met de SALTO oplossing voor toegangscontrole kunt u op simpele én veilige wijze sleutels, gebruikers en deuren op meerdere locaties beheren. Denk aan gebruikersprofielen aanmaken, tags toewijzen, toegangsrechten wijzigen of blokkeren en meldingen instellen. Zo hoort zakelijke toegangscontrole te zijn: eenvoudig en flexibel.

show more

Toegangsrechten – wie, waar, wanneer. U bepaalt per persoon wie gedurende welke tijdsperioden, welke deuren mag openen.

Berichten – altijd op de hoogte. U ontvangt meldingen welke deuren worden geopend, wanneer en door wie.

Multiplatform – voor elk apparaat. U bepaalt zelf of u de toegang beheert vanaf uw smartphone, tablet of pc. Wat u het beste uitkomt.

Onmiddellijk blokkeren – zonder sleuteloverdracht. Tags in plaats van een sleutelbos. Wijs eenvoudig een tag toe en bepaal wanneer en waar de tag toegang krijgt.

Opening of afstand – waar u ook bent. Eén van de meest handige functies van SALTO is de mogelijkheid om deuren op afstand te openen. Zo kunt u toegang verlenen zonder daadwerkelijk aanwezig te zijn.

Beveiliging – eenmalig wachtwoord. De SALTO code geldt eenmalig en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers de juiste rechten hebben om wijzigingen door te voeren.

show less

 

UW SMARTPHONE ALS SLEUTEL


Voor ondernemingen of een woonomgeving met verschillende percelen kunnen wij een elektronisch sluitsysteem leveren waarbij gebruik gemaakt wordt van uw smartphone als sleutel. Uw smartphone heeft toegangsrechten om deuren te bedienen en is tevens codeerstation.

 

MAATREGEL CILINDERTREKKEN


Cilindertrekken is een veel toegepaste inbraakmethode. Sinds 1 januari 2016 moeten nieuw te bouwen woningen een voorziening tegen cilindertrekken hebben. Zo zijn bewoners van een nieuwbouwwoning in de toekomst beter beschermd tegen deze veel voorkomende inbraakmethode.

show more


Om tot deze wijziging in het Bouwbesluit te komen, hebben partijen zoals de Normcommissie NEN 5096, de NEN, het CCV, brancheorganisaties, de ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie, de krachten gebundeld.

Bij cilindertrekken wordt de cilinder of de kern van de cilinder uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten. Hierdoor breekt de cilinder af en kan een inbreker binnen 30 seconden binnen zijn. Om dit tegen te gaan, kunt u veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging SKG**® of SKG***® laten monteren of de huidige cilinder laten vervangen door een cilinder SKG ***®.

Cilindertrekbeveiliging is een eis voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor zowel nieuwbouw (1 augustus 2011) als voor bestaande bouw (1 april 2014). Om in het bezit te komen van dit keurmerk moet de cilindertrekbeveiliging toegepast worden op alle van buitenaf bereikbare deuren die toegang geven tot de woning. Dit geldt ook voor deuren en garages als deze een doorgang naar de woning hebben. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundige beveiliging weten wij precies op welke wijze en met welke sloten uw woning optimaal beveiligd is.

Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor advies en/of het maken van een offerte.

show less