VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Bouwkundige beveiliging

De noodzaak van goede bouwkundige beveiliging laat zich raden: goed hang- en sluitwerk werpt voor inbrekers barricades op om een raam of deur open te breken. De bouwkundige buitenschil van een object vormt de eerste barrière.

Het kan wenselijk zijn om kwetsbare gevelelementen te voorzien van bijvoorbeeld barrièvoorzieningen, (stalen) rolluiken of inbraakwerend glas. Met welk vraagstuk u ook zit, de medewerkers van SBA Beveiliging adviseren u graag. Met onze jarenlange ervaring in zowel advies als montage en onze grote kennis over bouwkundige beveiliging weten wij precies wat u nodig heeft.

SBA Beveiliging is een door KIWA erkend technisch bouwkundig installateur waardoor u de zekerheid heeft dat de aangeboden maatregelen en voorzieningen conform de huidige normen en eisen zijn.


Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, maar door ramen en deuren te voorzien van goed hang- en sluitwerk.


GROTERE WAARDE, GROTER RISICO
In de hogere risicocategorieën dienen extra maatregelen getroffen te worden ten behoeve van de inbraakbeperking via beglazing, gevels en daken. In openbaar toegankelijke gebouwen en in gebouwen waar gevoelige informatie aanwezig is, zal een juiste risicoanalyse gemaakt moeten worden. Gevoelige informatie en attractieve zaken kunnen ondergebracht worden in een inbraakwerend compartiment waardoor een fysieke barrière ontstaat. Door een elektronisch alarmsysteem op de juiste wijze te combineren met bouwkundige voorzieningen realiseert u een optimale beveiliging.

Wij maken graag een afspraak ter plekke of op ons kantoor om uw optimale beveiliging te bespreken.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van bouwkundige beveiliging?

Neem dan snel contact met ons op.

BARRIÈREVOORZIENINGEN


Veiligheid is van groot belang in ons dagelijks leven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we onze eigendommen willen beschermen tegen ongewenste gasten.

Op het gebied van barrièrevoorzieningen werkt SBA Beveiliging met de producten van Astra Beveiliging.

show more

Astra Beveiliging levert hoogwaardige producten om ramen, deuren en lichtkoepels te beveiligen tegen inbraak. De producten hebben het SKG keurmerk wat betekent dat ze voldoen aan de strenge eisen van het Politie Keurmerk. Tevens hebben de producten een strakke en nette uitstraling.

Leverbaar zijn onder andere schuifpuibeveiligers, bevestigingsrozetten, rekwerken en barrièrestangen.

De schuifpuibeveiligers zijn afsluitbaar zonder sleutel en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op zowel binnenschuivende als buitenschuivende delen.

De bevestigingsrozetten zijn geschikt voor montage binnen en buiten en kunnen op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd.

Inbraakwerende rekwerken bieden extra bescherming voor deuren, ramen en lichtkoepels. Ze kunnen worden gemonteerd met alle typen bevestigingsrozetten. Ook voor klepramen waar de uitzetter in de weg zit is het mogelijk een rekwerk te plaatsen.

Ook leveren wij barrièrestangen die op verschillende ondergronden kunnen worden gemonteerd met alle typen bevestigingsrozetten en geschikt zijn voor montage binnen en buiten.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de toepassingsmogelijkheden maar u kunt ook op de website van Astra Beveiliging kijken voor meer productinformatie www.astrabeveiliging.nl

show less

 

INBRAAKWEREND GLAS


Inbraakwerend glas, ook wel veiligheidsglas genoemd, is een type glas dat speciaal is ontworpen om de impact van een inbraakpoging te weerstaan. Het wordt toegepast in commeriële gebouwen maar kan ook worden aangebracht in woningen om de veiligheid te verbeteren. Inbraakwerend glas wordt vervaardigd door verschillende lagen glas en kunststof samen te voegen tot één stevig geheel.

show more

Deze lagen worden vervolgens verhit en onder druk samengeperst om het glas te versterken. Het resultaat is een sterker en resistenter glas dat veel lastiger te breken is dan standaard glas. Er zijn verschillende soorten inbraakwerend glas beschikbaar elk met verschillende niveaus van weerstand tegen inbraakpogingen. Er is glas dat bestand is tegen stoten en slagen maar ook glas dat bestand is tegen het inslaan van een hamer of ander slagwapen. Het is belangrijk om de juiste soort inbraakwerend glas te kiezen op basis van de specifieke behoeften en eisen van de situatie. SBA Beveiliging werkt samen met gekwalificeerde glaszetters en onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste optie passend bij de situatie.

show less

 

 

STRONG ROOM


Een strong room is een veilige ruimte die is ontworpen om waardevolle bezittingen of belangrijke documenten te beschermen tegen diefstal, brand of andere vormen van schade. Deze kamers worden meestal gebouwd met versterkte muren, vloeren en plafonds en worden voorzien van zware deuren en sloten om de toegang te beperken.

show more

Strong rooms worden gebruikt door banken, juweliers,  overheidsinstellingen en bedrijven voor het opslaan van waardevolle zaken zoals contant geld, edelmetalen, sieraden, belangrijke documenten en gegevens. Het hebben van een strong room kan een belangrijk onderdeel zijn van het beveiligingsplan omdat het de kans op diefstal en/of schade aanzienlijk kan verminderen.

Ook in woonhuizen worden strong rooms ingebouwd. De strong room dient dan als een veilige kamer of schuilplaats in geval van een noodsituatie zoals bijvoorbeeld een inbraak. In een dergelijke situatie kunnen bewoners zichzelf en hun dierbaren beschermen door zich in de strong room op te sluiten en te wachten op hulp. Belangrijk is om de strong room te voorzien van communicatiemiddelen. Om de maximale veiligheid te vergroten kan een strong room voorzien worden van een alarminstallatie, beveiligingscamera’s en een toegangscontrolesysteem. Onze adviseurs kunnen samen met u bepalen wat voor u de beste optie is.

show less