VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Over ons

SBA Beveiliging is in 1979 opgericht door Henk van der Steen. Sindsdien is door kennis, kwaliteit en flexibiliteit een solide, betrouwbaar en klantgericht beveiligingsbedrijf opgebouwd.

In 2014 heeft René van der Vlies SBA Beveiliging (Stichts Beveiligings en Adviesbureau) overgenomen. René is sinds 1991 werkzaam op alle fronten en in alle lagen van het beveiligingsvak. De beveiligingsbranche en de omgang met diverse relaties zijn de grote passie van René. Met zijn bevlogenheid heeft hij de intentie toonaangevend te zijn en te blijven op beveiligingsgebied.

De ambitie van René is door kennis, ervaring, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid het bedrijf verder uit te bouwen en tevreden klanten te hebben en te behouden. Het streven van René is tot de top van de beveiligingsbranche te blijven behoren. SBA Beveiliging verzorgt advies, levering, installatie, onderhoud en service van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewakingssystemen, datacommunicatiesystemen, bouwkundige beveiliging en kluizen. Wij zijn op de hoogte van alle innovaties op het gebied van beveiligen en kunnen derhalve zorgen voor een compleet beveiligingsplan.

SBA Beveiliging levert oplossingen en niet uitsluitend producten. Het is onze uitdaging te streven naar de optimale beveiligingsoplossing in alle mogelijke situaties.


SBA Beveiliging is toonaangevend op beveiligingsgebied. Onze klantenkring is zeer divers van particulieren tot bedrijven, overheid en instellingen.


Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, klantgericht, deskundig en betrouwbaar. Zij installeren zorgvuldig de verschillende systemen, voeren onderhoud uit, zijn flexibel en denken met u mee. Het spreekt voor zich dat zij in het bezit zijn van een ‘verklaring van betrouwbaarheid’.

CERTIFICERING
Uiteraard is SBA Beveiliging een door KIWA gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat de kwaliteit van de aangebrachte maatregelen en de service tot het hoogste niveau van de markt gerekend kunnen worden. KIWA is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. KIWA certificering staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

SERVICE
Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. De klant staat te allen tijde centraal. SBA Beveiliging is u graag ter wille bij vragen, opmerkingen en wensen. De lijnen naar de klant en binnen het bedrijf zijn kort, dus wij zijn snel en flexibel. SBA Beveiliging heeft een goede en solide servicedienst. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor storingen aan uw systeem.

Wij bieden onze klanten ook een onderhouds-/service-abonnement. Het bij u geïnstalleerde systeem wordt dan jaarlijks gecontroleerd, u krijgt korting op het uurloon en er gelden geen toeslagen bij storing in de avond, het weekend en op feestdagen. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat up-to-date en betrouwbaar is.

Wilt u gebruik maken van een onderhouds-/service abonnement? Wij maken graag een scherpe aanbieding voor u. Graag komen wij vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor advies en/of het maken van een offerte.

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar de oplossingen van SBA?

Neem dan snel contact met ons op.

Een persoonlijk beveiligingsadvies,
geheel vrijblijvend!

Wilt u inzicht in de beste manier om uw woning te beveiligen? Meld u dan aan voor een gratis advies op maat met één van onze adviseurs.

Aanmelding gelukt! Eén van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op voor een gratis advies op maat!