VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Cameratoezicht

Beveiligingscamera’s werken zeer preventief en worden tegenwoordig steeds meer toegepast bij bedrijven, voor terreinen, in winkels en in woningen.

Camera beveiliging en een intercom installatie: een onmisbare combinatie.

Beveiliging is vandaag de dag van essentieel belang zowel voor particulieren als bedrijven. Camera beveiliging en een intercom installatie zijn twee belangrijke componenten van een efficiënte beveiligingsoplossing. Het is niet alleen belangrijk om te weten wat er gebeurt maar ook om te kunnen communiceren met degene die voor de deur staat.

Een camera beveiligingssysteem maakt het mogelijk om uw eigendom te bewaken en verdachte activiteiten te detecteren. Het systeem kan beelden opnemen en/of live streamen naar uw smartphone, tablet of computer. Door het gebruik van slimme software kan het systeem zelfs verdachte activiteiten detecteren en een melding naar uw apparaat sturen. Dit geeft u de mogelijkheid om direct te reageren.

Een intercom installatie kan de beveiliging van uw woning of bedrijf nog verder verbeteren. Met een intercom installatie kunt u op afstand communiceren met degene die voor de deur staat zonder dat u deze persoon daadwerkelijk hoeft te zien. Dit geeft u de mogelijkheid om te bepalen of u de persoon wel of niet wilt binnen laten. Sommige intercom installaties zijn voorzien van een camera zodat u niet alleen kunt horen maar ook kunt zien wie er voor de deur staat.

Door een camera installatie en intercom installatie te combineren krijgt u een krachtige beveiligingsoplossing die u volledige  controle geeft over wie er toegang heeft tot uw eigendom. Het geeft u ook de gemoedsrust dat uw eigendom 24/7 wordt bewaakt en dat u direct kunt reageren in geval van een noodsituatie.


Altijd en overal toezicht.


SBA Beveiliging kan u vrijblijvend adviseren en offreren over camerabewaking en intercom installaties en is op de hoogte van de snel veranderende ontwikkelingen op dit gebied. Wij maken graag een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend zijn onze monteurs ook op dit gebied zeer kundig en zorgen zij voor een betrouwbare installatie van het systeem.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van cameratoezicht?
Neem dan snel contact met ons op.

24/7 CAMERATOEZICHT
X


Camera’s kunnen in verschillende situaties worden ingezet, bijvoorbeeld om personen of eigendommen te beschermen. Een camerabewakingssysteem zorgt ervoor dat bij onraad snel gereageerd kan worden. Daarnaast kunnen camerabeelden helpen bij identificatie en kunnen ze extra bewijsmateriaal leveren. Camera’s kunnen het best op een opvallende locatie geplaatst worden, zodat duidelijk is dat bezoekers geobserveerd worden.

show more

Inbraak in uw woning of bedrijf wordt minder interessant op het moment dat het risico bestaat gefilmd te worden.

Elk soort cameratoezicht moet duidelijk kenbaar worden gemaakt door bijvoorbeeld zichtbaar stickers aan te brengen. Bij de keuze van een camera is het belangrijk om te weten hoe gedetailleerd het beeld moet zijn. Wilt u een individu betrouwbaar kunnen identificeren of is het genoeg om het algemene gedrag op afstand te volgen zonder herkenning van individuele personen. Herkenning van individuele personen kan pas als de afbeelding van een persoon beeldvullend is. Voor identificatie van een persoon moet deze minstens vanaf borsthoogte in beeld zijn.

Voordat u camera’s laat installeren is het belangrijk dat u zich bewust bent van de privacywetgeving over camerabewaking. Bij het opnemen van camerabeelden bent u gebonden aan de privacywetgeving. Het is echter niet zo dat de privacy-regels criminelen in de kaart spelen. Een overvaller zal zich nooit kunnen beroepen op schending van zijn privacy als hij dankzij camerabeelden wordt opgespoord. Een overval is namelijk niet rechtmatig en het belang van de overvaller is ondergeschikt aan dat van de maker van de camerabeelden.

show less

KIES DE JUISTE BEVEILIGINGSCAMERA 


Om tot de keuze van het juiste type beveiligingscamera te komen, is het belangrijk dat de eisen waaraan de camera moet voldoen, duidelijk zijn. Wat is het toepassingsgebied, wat zijn de kwaliteitseisen die aan het videomateriaal worden gesteld en welke technische bronnen zijn er beschikbaar.

show more

Wanneer het videobeveiligingssysteem de gegevens in een hoge resolutie moet weergeven, zijn IP-megapixelsystemen een goede keuze. Bij veel bedrijven is al een IP-netwerk aanwezig, zodat een IP-camerasysteem eenvoudig te installeren is. Megapixelsystemen hebben minder camera’s nodig om de gewenste zones te registreren omdat zij een hoge resolutie hebben. De lenstechnologie maakt het zelfs mogelijk om panorama- of 360-graden weergaven te maken. Met een IP-camera is het mogelijk beelden via wifi naar een computer of smart-phone te laten sturen, zodat u altijd zicht heeft op het beveiligde object.

show less

WILT U HOREN EN ZIEN WIE ER VOOR DE DEUR STAAT?DE DEUR STAAT?X


Vindt u het prettig om vooraf te weten wie er voor de deur staat? Met een intercom installatie kunt u zelf bepalen wie u binnen laat en voorkomt u dat personen met kwade bedoelingen uw huis of bedrijf binnenkomen.

Intercom installaties worden vaak toegepast bij toegangen waar u geen direct zicht op heeft. Doordat bezoekers zich vooraf moeten melden kunt u zelf bepalen wie u toegang wilt verlenen.

show more

Intercom installaties kunnen worden bediend vanaf een vaste plaats van bevestiging maar ook is het mogelijk de intercom te bedienen via een smartphone of tablet. Naast verlenen van toegang, zijn er meer toepassingsmogelijkheden zoals het automatisch aan laten gaan van de verlichting rondom de intercom en het laten maken van een foto van de persoon die voor de deur staat. De gemaakte foto wordt opgeslagen in het geheugen zodat u kunt zien wie er aan huis is geweest.

Naast een audio intercomsysteem, waarmee u alleen de stem van de bezoeker kunt controleren, kunt u ook kiezen voor een video intercomsysteem. Met video intercom kunt u zien, horen, spreken én toegang verlenen tot uw woning, bedrijf of terrein.

show less