VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Inbraakbeveiliging

SBA Beveiliging adviseert al sinds 1979 bij de aanschaf en installatie van beveiligingssystemen. Door onze actuele kennis en klantvriendelijke houding hebben we een grote vaste klantenkring en een goede reputatie opgebouwd.

Beveiligingssystemen dienen om inbrekers te detecteren, maar beveiliging moet gebruiksvriendelijk en dus goed geïntegreerd zijn in uw dagelijks leven. Mocht uw beveiligingsbehoefte veranderen dan moet het systeem eenvoudig aan te passen zijn. Naast de beveiliging tegen inbraak kunt u het systeem voorzien van extra componenten zoals buitendetectie, videocamera’s, rook- en branddetectors en toegangscontrole. SBA Beveiliging is de partner om samen met u een compleet beveiligingsplan op te stellen.

MAATWERK RISICOANALYSE

De specialisten van SBA Beveiliging stellen een voor u geschikt beveiligingsplan op. Hierbij wordt gewerkt met een risicoanalyse zoals voorgeschreven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De uitkomsten van deze risicoanalyse vormen de leidraad bij het opzetten en uitvoeren van het beveiligingsplan. Gerichte adviezen en beveiligingsconcepten, vakkundige installatie van alarmsystemen en een snelle 24/7 service zijn slechts enkele van de diensten die wij leveren. SBA Beveiliging is een door Uneto erkend en KIWA gecertificeerd Borg technisch beveiligingsbedrijf.


Veiligheid is een gevoel  je weet pas wat je mist als het er niet is!


INNOVATIEF ALARMSYSTEEM
Bij SBA Beveiliging beschikken we over veel kennis bij het installeren van innovatieve systemen voor de zakelijke en particuliere markt. Wij werken met producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze innovatieve alarmsystemen kunnen zowel bedraad als draadloos worden uitgevoerd. Dit komt de flexibiliteit ten goede.

De mogelijkheden met onze moderne systemen zijn legio: op internet aan te sluiten voor doormelding en eenvoudig te bedienen via App en remote service. Zo kunnen wij onder andere de programmering op afstand voor u wijzigen zodat servicekosten gereduceerd worden.

IS HET ALARM WEL INGESCHAKELD?
Dat is makkelijk te controleren door in te loggen op uw smartphone of tablet. Via de App zijn alle functies van uw beveiligingssysteem te bedienen. Heeft u interesse of wilt u advies? Wij maken graag een afspraak met u om gezamenlijk uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend willen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

GRONDDETECTIE
Naast een alarmsysteem kan ook onzichtbare gronddetectie een rol spelen bij de beveiliging van uw perceel. Gronddetectie ligt als een gesloten beveiligingslus op het perceel. Om bij het perceel te komen moet men de ondergronds aangebrachte detectielus kruisen. Door de combinatie van drukdifferentiatie en intelligente technologie wordt een ongewenste bezoeker opgemerkt waarna melding plaatsvindt naar de inbraakcentrale, het camerasysteem en/of de meldkamer. Wanneer het alarmsysteem niet is ingeschakeld, waarschuwt het gronddetectiesysteem op het moment dat niet gewenst bezoek zich op het terrein begeeft. Omdat gronddetectie ondergronds wordt aangebracht is het ongevoelig voor weersinvloeden, atmosferische storingen en is het niet te saboteren. Gronddetectie kan onder vrijwel alle bodemsoorten worden aangebracht. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met geparkeerde auto’s of andere objecten op het terrein. 

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging?
Neem dan snel contact met ons op.

SOFT TOUCH BEDIENPANEEL


Dit soft touch bedienpaneel heeft niet alleen een attractief uiterlijk maar vereenvoudigt ook de dagelijkse bediening van het alarmsysteem en de huisautomatisering door gebruik te maken van de functionaliteiten van de INTEGRA-systemen.

Met MACRO-functies kunnen meerdere acties worden uitgevoerd via één commando. Op deze manier kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om lichtscènes aan te sturen.

show more

 

Eigenschappen:

  • groot en gemakkelijk uit te lezen LCD-display met gedetailleerde informatie over de systeemstatus
  • achtergrondverlichting voor het bediendeel bij gebruik in donkere ruimtes
  • aanpasbare screensaver
  • MACRO-optie die een aantal acties kan uitvoeren met één enkele toets, bijvoorbeeld versneld inschakelen alarmsysteem
  • PANIEK-, BRAND- en AUX-alarmactivering via speciale toetsen
  • geluidsindicatie bij systeemgebeurtenissen
  • aansluiting voor 2 zones
  • indicatie bij onderbroken/verbroken communicatie met het alarmsysteem.

 

show less

GRONDDETECTIE


Met gronddetectie kunt u de volledige omtrek van een bedrijfsterrein of privéwoning beveiligen tegen ongewenste indringers.

Door een geheel onderhoudsvrije aaneenschakeling van seismische sensoren detecteert het ondergrondse systeem de drukgolven die door lopende personen worden opgewekt.

Gronddetectie is niet gevoelig voor weersinvloeden en vrijwel onmogelijk te lokaliseren of te saboteren.

show more

Ook in heuvelachtige gebieden kan gronddetectie worden aangelegd. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor het aanbrengen van gronddetectie

 

show less

ALARMOPVOLGING


Zonder een adequate alarmopvolging is uw alarmsysteem niet effectief. Om schade bij inbraak te voorkomen of te beperken, is een goede alarmopvolging de belangrijkste schakel in het beveiligingsproces.

Wie stuurt u op pad bij een alarmmelding? Eén van uw medewerkers of de buren met het risico dat zij de inbreker aantreffen?

show more

Wij nemen de zorg voor uw alarmopvolging graag uit handen door deze onder te brengen bij een hierin gespecialiseerd bewakingsbedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en professionele alarmopvolging.

In het geval van een alarmmelding kunt u erop rekenen dat de beveiliger snel ter plaatse is en controleert of er schade is. In geval van loos alarm zal de beveiliger de installatie resetten. Mocht er schade zijn, dan neemt de beveiliger contact met u op of zorgt voor het uitvoeren van een eventuele noodreparatie.

show less