VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Persoonsbeveiliging

Het kan voorkomen dat door omstandigheden de veiligheid van u, uw gezin of uw medewerkers in gevaar is. Naast installatie van een alarmsysteem en goede bouwkundige beveiliging zijn er tal van mogelijkheden om de veiligheid van uw huis of bedrijf verder te optimaliseren. Door een aantal van de hieronder genoemde systemen te combineren, vormt u als het ware een veiligheidsschild rondom het te beveiligen object.

Beveiligingssystemen dienen om inbrekers te detecteren, maar beveiliging moet gebruiksvriendelijk en dus goed geïntegreerd zijn in uw dagelijks leven. Mocht uw beveiligingsbehoefte veranderen dan moet het systeem eenvoudig aan te passen zijn. Naast de beveiliging tegen inbraak kunt u het systeem voorzien van extra componenten zoals buitendetectie, videocamera’s, rook- en branddetectors en toegangscontrole. SBA Beveiliging is de partner om samen met u een compleet beveiligingsplan op te stellen.

MAATWERK RISICOANALYSE
De specialisten van SBA Beveiliging stellen een voor u geschikt beveiligingsplan op. Hierbij wordt gewerkt met een risicoanalyse zoals voorgeschreven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De uitkomsten van deze risicoanalyse vormen de leidraad bij het opzetten en uitvoeren van het beveiligingsplan. Gerichte adviezen en beveiligingsconcepten, vakkundige installatie van alarmsystemen en een snelle 24/7 service zijn slechts enkele van de diensten die wij leveren. SBA Beveiliging is een door Uneto erkend en KIWA gecertificeerd Borg technisch beveiligingsbedrijf.


Veiligheid is geen product maar een proces.


INNOVATIEF ALARMSYSTEEM
Bij SBA Beveiliging beschikken we over veel kennis bij het installeren van innovatieve systemen voor de zakelijke en particuliere markt. Wij werken met producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze innovatieve alarmsystemen kunnen zowel bedraad als draadloos worden uitgevoerd. Dit komt de flexibiliteit ten goede.

De mogelijkheden met onze moderne systemen zijn legio: op internet aan te sluiten voor doormelding en eenvoudig te bedienen via App en remote service. Zo kunnen wij onder andere de programmering op afstand voor u wijzigen zodat servicekosten gereduceerd worden.

IS HET ALARM WEL INGESCHAKELD?
Dat is makkelijk te controleren door in te loggen op uw smartphone of tablet. Via de App zijn alle functies van uw beveiligingssysteem te bedienen. Heeft u interesse of wilt u advies? Wij maken graag een afspraak met u om gezamenlijk uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend willen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen op het gebied van persoonsbeveiliging?
Neem dan snel contact met ons op.

GRONDDETECTIE
x


Met gronddetectie kunt u de volledige omtrek van uw woning beveiligen tegen ongewenste indringers. Door een geheel onderhoudsvrije aaneenschakeling van seismische sensoren detecteert het ondergrondse systeem de drukgolven die door lopende personen worden opgewekt.

show more

Gronddetectie is niet gevoelig voor weersinvloeden en vrijwel onmogelijk te lokaliseren of te saboteren. Ook in heuvelachtige gebieden kan gronddetectie worden aangelegd.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor het aanbrengen van gronddetectie.

show less

PANIC/SAFE ROOM
x


Een panic room, ook wel safe room genoemd, is een veilige plek in huis of bedrijf waar men in geval van acute dreiging voor een korte periode kan verblijven. Een panic room moet een snel toegankelijke en centraal gelegen ruimte in de woning of het bedrijf zijn.

show more

Als panic room kunt u een kamer of een grote kast inrichten. De kans dat u langere tijd in de ruimte moet verblijven is nihil. Vaak gaat het om het doorstaan van de eerste minuten van een aanval of inbraak voor de politie arriveert. Belangrijk is dat de panic room voorzien is van communicatiemiddelen.

show less

 

HULP BINNEN HANDBEREIK MET EEN HANDZENDER


Met een multifunctionele handzender is het mogelijk op afstand het alarmsysteem in of uit te schakelen, de Paniek functie te activeren, een oproep naar de meldkamer met een stil alarm te verzenden of andere apparaten aan te sturen die op het alarmsysteem zijn aangesloten. 

show more

Bij een oproep door middel van de Paniek functie naar de meldkamer zal de verantwoordelijke medewerker altijd direct actie ondernemen en indien noodzakelijk de hulpdiensten waarschuwen. Ook is het mogelijk de handzender te gebruiken voor medische alarmen

De handzenders die wij leveren zijn ideaal voor veilige en veeleisende toepassingen en bieden een hoge bescherming tegen stoorsignalen. 

show less