WAT DOEN WIJ?

WAT MAKEN WIJ?

Veiligheid is een gevoel  je weet pas wat je mist als het er niet meer is!

SBA Beveiliging adviseert al sinds 1979 bij de aanschaf en installatie van beveiligingssystemen. Door onze actuele kennis en klantvriendelijke houding hebben we een grote vaste klantenkring en een goede reputatie opgebouwd.

Beveiligingssystemen dienen om inbrekers te detecteren, maar beveiliging moet gebruiksvriendelijk en dus goed geïntegreerd zijn in uw dagelijks leven. Mocht uw beveiligingsbehoefte veranderen dan moet het systeem eenvoudig aan te passen zijn. Naast de beveiliging tegen inbraak kunt u het systeem voorzien van extra componenten zoals buitendetectie, videocamera’s, rook- en branddetectors en toegangscontrole. SBA Beveiliging is de partner om samen met u een compleet beveiligingsplan op te stellen.

+ Inbraakbeveiliging

SBA Beveiliging adviseert al sinds 1979 bij de aanschaf en installatie van inbraaksystemen. Door onze actuele kennis en klantvriendelijke houding hebben we een grote vaste klantenkring en een goede reputatie opgebouwd.

LEES VERDER …

+ Domotica

Domotica integreert technologieën en diensten in huishoudens en organisaties. We zijn gewend alle technische oplossingen los van elkaar te zien maar door uw alarmsysteem te koppelen met andere installaties ontstaat Domotica, ook wel ‘the internet of things’ genoemd.

LEES VERDER …

+ Toegangscontrole

Toegangscontrole is letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot een pand of terrein of een specifiek gedeelte van een pand of terrein. Toegangscontrole biedt extra veiligheid omdat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden.

LEES VERDER …

+ Brand & ontruiming

De snelheid van een brand is verbijsterend. In korte tijd kan een beginnend brandje zich ontwikkelen tot een grote uitslaande brand.Een snelle detectering is van (levens)belang. Hierdoor kunnen mensen worden geëvacueerd, kunnen bezittingen worden gespaard en is de kans dat het pand gered kan worden groter.

LEES VERDER …

+ Data & telecom

Een datacommunicatienetwerk is een netwerk voor data-overdracht tussen twee of meer apparaten. De apparaten kunnen telefoons, modems, televisietoestellen, computers of onderdelen hiervan zijn.

LEES VERDER …

+ Cameratoezicht

Beveiligingscamera’s werken zeer preventief en worden tegenwoordig steeds meer toegepast bij bedrijven, voor terreinen, in winkels en in woningen. Omdat elke situatie anders is, zijn er veel keuzemogelijkheden. Analoge kleurencamera’s, IP-camera’s met megapixelkwaliteit, losse opnamerecorders en cameraservers met mogelijkheden tot het bekijken, bedienen en terugzien van camerabeelden via smartphone of tablet. Met IP-camera’s kunt u vanaf elke plaats met internet uw camera’s beheren.

LEES VERDER …

SBA Beveiliging levert oplossingen en niet uitsluitend producten. Onze uitdaging is het streven naar de optimale beveiligingsoplossing in alle mogelijke gevallen, waarbij klantvriendelijkheid, continuïteit en integriteit sleutelwoorden zijn. Deze service en de bereidheid mee te denken, vormen de basis voor een duurzame relatie.

MOBIELE CAMERAMAST 


Bent u op zoek naar tijdelijke beveiliging op de bouwplaats of parkeerplaats?
Met onze mobiele cameramast voorkomt u vandalisme, schade en diefstal. De cameramast is voorzien van camera’s die beschikken over artificial intelligence waardoor ongewenste personen en voertuigen gedetecteerd worden en onderscheiden worden van andere objecten. Bij onraad ontvangt u de meldingen rechtstreeks via de app op uw telefoon of worden deze doorgezet naar de meldkamer.

show more

De cameramast heeft door het 4G modern geen internetaansluiting nodig en kan binnen één uur na plaatsing operationeel zijn.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de diverse toepassingen voor optimale beveiliging van uw locatie.

show less

 

PRINSES BEATRIXSLUIS 


SBA Beveiliging heeft opdracht gekregen voor het aanbrengen van diverse beveiligingsvoorzieningen aan de Prinses Beatrixsluis in Nieuwegein. De Prinses Beatrixsluis is een rijksmonument uit 1938 en Nederlands grootste monumentale binnenvaartsluis. Jaarlijks passeren ongeveer 50.000 schepen de sluis. Vanwege de toename van grote schepen wordt een 3e kolk aangelegd en het Lekkanaal ter hoogte van Nieuwegein verbreed. 

SAMENWERKING EILAND VAN MAURIK 


In het hart van de Betuwe ligt het populaire vakantiepark Eiland van Maurik. Het park is omringd door water en natuur en biedt tal van sportieve faciliteiten. Naast een jachthaven is er een recreatiemeer met strand en kunnen bezoekers kamperen of overnachten in unieke vakantiehuisjes. Ook zijn er avontureneilanden en diverse horecagelegenheden kortom alle ingrediënten voor een droomvakantie met de hele familie zijn hier aanwezig.
Om de veiligheid in het park te kunnen waarborgen zocht Lennard Kempers,

show more

eigenaar van het Eiland Van Maurik, naar een partner om de toegang tot en de activiteiten in het park in beeld te brengen.
Samen met René van der Vlies is Lennard Kempers erin geslaagd een beveiligingsplan te realiseren dat over de veiligheid waakt zonder de onbezorgde vakantiesfeer die op het eiland hangt te beïnvloeden.
Wilt u meer weten over het Eiland van Maurik kijk dan op https://www.eilandvanmaurik.nl

show less

 

Een persoonlijk beveiligingsadvies,
geheel vrijblijvend!

Wilt u inzicht in de beste manier om uw woning te beveiligen? Meld u dan aan voor een gratis advies op maat met één van onze adviseurs.

Aanmelding gelukt! Eén van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op voor een gratis advies op maat!